ČAROLIJA NAJLJEPŠEG RAZDOBLJA U GODINI

Jubilarni deseti Dubrovački zimski festival održat će se od 2. prosinca 2023. do 6. siječnja 2024., nudeći Dubrovčanima i njihovim posjetiteljima bogat kulturni i zabavni program za sve uzraste! Na brojnim lokacijama, od Lazareta preko stare gradske jezgre do Lapada i Mokošice, prisutne će uveseljavati raznovrsni programski sadržaji, a čaroliju najljepšeg razdoblja u godini upotpunit će više od tisuću svjetlucavih dekoracija koje će Grad zaodjenuti u blagdansko ruho.

Najdraža maskota festivala Medo i vilenjaci širit će dobro raspoloženje gradskim ulicama, raspjevani Pop-up Kolenda bus pronijet će pjesmu kroz sva gradska naselja,a najmlađi će i ove godine moći uživati u uvijek atraktivnoj Stanici Sjeverni pol, klizalištu te Adventskom vlakiću u Uvali Lapad!
Uz velike koncerte na najljepšoj pozornici na svijetu, onoj na Stradunu, i ove zime uživat će se u gastro delicijama na popularnim kućicama koje su postale nezaobilazan dio festivalskog đira, a neće izostati ni sadržajan program koji pripremaju i dubrovačke kulturne ustanove te Turistička zajednica grada Dubrovnika