Obavijest: DOČEK NOVE GODINE - zabrana prometovanja u zoni oko povijesne jezgre, parking u Luci Dubrovnik besplatan
28.12.2017 u 09:12   

Obavijest: DOČEK NOVE GODINE - zabrana prometovanja u zoni oko povijesne jezgre, parking u Luci Dubrovnik besplatan

U sklopu organizacije dočeka Nove godine dana 31. prosinca 2017. godine vrijedit će zabrana prometovanja u zoni oko povijesne jezgre u vremenu od 20:00 sati na dan 31. prosinca 2017. do 5:00 sati na dan 1. siječnja 2018. godine. 

Zabrana prometovanja i ulaska vozila odnosi se na sljedeće ulice:

 

• Zagrebačku (od Javne garaže do Vatrogasaca, dok se u slučaju popunjavanja javne garaže zabrana odnosi od križanja na Ilijinoj glavici),

• Petra Krešimira IV. (od križanja kod Vatrogasaca do križanja s Ulicom Frana Supila),

• Frana Supila (od križanja s Ulicom Petra Krešimira IV. do Ploča),

• Iza Grada (od Ploča do Pila),

• Branitelja Dubrovnika (od Pila do križanja kod Doma zdravlja).

 

Od zabrane se izuzimaju vozila javnog gradskog prijevoza (autobusi i autotaksi vozila), autobusi turističkih agencija, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

 

Za izlazak iz zone zabrane prometa vozila mogu bez ograničenja prometovati ulicama u smjeru Državne ceste br.8, odnosno preko Pila prema Boninovu.

 

Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavati će Upravni odjel za promet  Grada Dubrovnika. Zahtjevi za izdavanje dozvola za prometovanje zaprimaju se u Upravnom odjelu za promet  Grada Dubrovnika, na adresi Ćira Carića 3, zaključno sa danom 30. prosinca (petak) u 12:00 sati.

 

Također se obavještavaju svi sugrađani koji će se na proslavu dočeka Nove godine uputiti vlastitim vozilima da će parking Luke Dubrovnik biti besplatan u vremenu od 19:00 sati na dan 31. prosinca do 7:00 sati na dan 1. siječnja.

Pratite nas

Kontaktirajte nas