U petak veliki humanitarni koncert „Rokček u Uvali - Tribute to Alan“, u subotu Frajle na Stradunu
27.12.2017 u 13:12   

U petak veliki humanitarni koncert „Rokček u Uvali - Tribute to Alan“, u subotu Frajle na Stradunu

Bogati ovotjedni program četvrtog Dubrovačkog zimskog festivala nastavlja se na više lokacija diljem grada. Šarena zima u Uvali Lapad danas poslijepodne, od 15 sati, na šetnici pokraj fontane ugostit će Gimnastički studio Dubrovnik, nakon čega će koncert održati Karolina Mezei te Antun, Mara i Antonia. Sutra, u četvrtak, u Uvali Lapad nastupit će Plesno-rekreacijski studio Dubrovnik, a uslijedit će koncerti Backstage Boysa i The Bourbonsa.

U Medovom parku u Pilama danas i sutra odigrat će se dječja predstava „U potrazi za Djedom Božićnjakom“ u izvedbi dramskog studija Porporela pri Kazalištu Marina Držića, s početkom u 17 sati.

Klapa Ragusa nastupit će večeras u 20 sati na Gundulićevoj poljani, a sutra će tu zapjevati Valetudo.

U petak, 29. prosinca u Uvali Lapad pod nazivom „Zabalajmo zajedno“ brojni plesači i plesačice predstavit će završnu plesnu točku - suradnju svih plesnih studija na području grada s početkom u 15 sati.  

Uslijedit će veliki humanitarni koncert „Rokček - Tribute to Alan“, kada će od 17 sati, u spomen na dubrovačkog glazbenika Alana Lasića, na teniskim terenima u Uvali Lapad nastupiti brojni dubrovački bendovi: Ad Libidum, Art, Bloombox Band, Banditten Strasse, Bjelouška, Dapal, DaRiva, Embassy 516, Kaše, Lapadske tratinčice, Mystica, Teatar i Valetudo. Humanitarna namjena koncerta određena je za udrugu Zajedno do zdravlja.

U subotu, 30. prosinca program Šarene zime u Uvali Lapad zaključit će plesne točke studija Step & Jazz, te dva koncerta koja će održati Funky Monkey i Kišne gliste te Mihael Štaka i Senko Čustović.

U večernjim satima u subotu, klapa Ragusavecchia pjevat će u điru od Brsalja do Gundulićeve poljane, nakon čega će koncert na Stradunu održati popularne The Frajle, s početkom u 21 sat. 

Pratite nas

Kontaktirajte nas