„Šarena zima u Uvali“ Dubrovačkog zimskog festivala je naj-akcija za djecu u Hrvatskoj
21.11.2018 u 11:11   

„Šarena zima u Uvali“ Dubrovačkog zimskog festivala je naj-akcija za djecu u Hrvatskoj

Program „Šarena zima u Uvali“ Grada Dubrovnika dobitnik je povelje za naj-akciju za djecu u Hrvatskoj za uspješno provedeni program u sklopu prošlogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala. Povelja je Gradu Dubrovniku dodijeljena na godišnjoj svečanosti Središnjeg koordinacijskog odbora akcije „Gradovi i općine - prijatelji djece“ održanoj u utorak u Zagrebu.


Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine - prijatelji djece“ čine predstavnici saveza društava „Naša djeca“ Hrvatske, Hrvatskog društva za preventivnu i socijalnu pedijatriju, Ureda UNICEF-a, Udruge gradova, Udruge općina, Hrvatske zajednice županije i koordinatora iz gradova i općina.

Edukativni i zabavni program u Uvali Lapad u suradnji s partnerima osmišljava i koordinira Upravni odjel za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika. Od prošle godine „Šarena zima u uvali“ integralni je dio Dubrovačkog zimskog festivala,  a Središnji koordinacijski odbor akcije Gradovi i općine - prijatelji djece ocijenio ga je kao iznimno bogatog i raznovrsnog. Sve radionice bile su dobro posjećene, jednako kao plesni i dramski dio programa. Posebna atrakcija programa svakako je blagdanski vlakić za djecu, koji je povezivao dvije krajnje točke sa zanimljivim sadržajima: luna parkom na plaži i klizalištem na teniskim terenima.

„Šarena zima u Uvali“ ove godine bit će još bogatija s raznovrsnim programima za najmlađe te uz neizostavno klizalište i posebnu atrakciju programa - adventski vlakić.

Pratite nas

Kontaktirajte nas